Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Desene cu masini de la Andy

Desene cu mașini de la AndyAndy este unul dintre prietenii mei de departe (nu chiar foarte departe, din Constanţa, dar încă nu m-am întâlnit cu el) şi iată ce mi-a scris:


„Salut, Teo!

În primul rând te felicit pentru blog, mi se pare foarte interesant, îţi doresc succes! Cel mai mult din cât am apucat să văd îmi place trimiterea ta spre Celestia, programul de astronomie, dar din păcate calculatorul meu e foarte vechi şi nu am putut naviga.

(...) Acum că e frig stau mai mult în casă şi la fel ca şi tine, îmi găsesc singur idei de joacă. Am văzut că tu ai lucrat şi în vacanţă, eu doar am citit şi am scris pe un caiet de vacanţă, la abecedar şi mate, în rest nimic suplimentar. Îţi trimit nişte poze cu maşini din filmul meu preferat animat CARS, nu ştiu dacă tu ai auzit de el, a fost şi pe HBO. Te salut şi sper să ne auzim mai des! Succes la şcoală! Pe curând, Andy!"


Răspunsul meu este:

"Deşi nu mă uit foarte des la CARS, este unul dintre filmele animate care îmi plac. Mulţumesc mult de urări şi de poze, şi eu îţi urez succes, prietene!" (Teo)

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article