Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Prietenia cu copii mici - pe masinuta (5)

Vrei să fii prieten cu un bebeluș sau un copil mic? Să știi că nu e așa ușor cum pare la prima vedere, dar nici așa de greu. Sunt însă reguli de care trebuie să ții cont. Eu am ceva experiență, din care vă pot împărtăși...


Prietenie (5)

Copiilor mici le plac jucăriile... Ha, ha, chiar m-ați crezut? Le plac doar cât să le strice... Dar dacă au o mașinuță mai mare, din plastic, pe care se pot plimba, atunci chiar că le place... Iată cum:

 copil pe masinuta
 Pe mașinuță...Aveți grijă, feriți toate obiectele mici din calea lor. Ei cred că au gust... și îl încearcă... Deci, e periculos pentru ei, până cresc un pic mai mari (pe pachetele sau cutiile cu jucării din piese mici, scrie: interzis copiilor sub 3 ani!).


Copilul mic nu știe că pe tine te poate durea dacă îți dă o pălmuță... Deci, fii atent, el te va lovi în joacă, numai ca să vadă cum te strâmbi, crezând că îți mai și place!... Nu te supăra pe el, e mic și nu știe. Dar fii precaut!

Și foarte, foarte mult, îi place muzica. Nu uita să-i pui să asculte melodii liniștite, și nu doar așa, o dată pe an, ci cât mai des (dacă se poate, în timp ce la vecini se repară ceva și se aud ciocănituri în perete!).

Cadoul meu pentru copii mici, cules anume:


 Cântec pentru cei mici și dragi


Bebelușii și copiii mici au cea mai mare nevoie de iubire și înțelegere!Teo
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article