Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Prietenia cu copii mici - 7

Primii pașiFrățiorul meu cel mai mic a început să meargă....!!! (adică singur, fără să fie ținut de mânuță de nimeni) A fost cam fricos, adică multă vreme nu a avut curaj să se desprindă.

Și iată cum s-a întâmplat cu primii lui pași: după mai multe încercări eșuate, ne-am rugat Sfintei Parascheva să-l ajute, și în ziua de 14 octombrie (alaltăieri, adică), atunci când ne-am întors de la racla Sfintei (unde am fost lăsați în față, ca să sărutăm racla cu sfinte moaște), îndată, Andrei s-a desprins de marginea canapelei și a mers!!!

Toți ne-am bucurat și am aplaudat, ca să-l încurajăm. Și el râdea, fericit, că a descoperit ceva cu totul nou, o libertate amețitoare!!!

Mulțumim Sfintei Parascheva că l-a ajutat așa de neașteptat, așa de repede!

Acum, îl ajutăm să nu cadă și îl urmărim prin casă, cum se desprinde, din ce în ce mai des... și putem spune că merge!!! (are un an și trei luni)

Așa e în viață, unii copii merg mai repede, alții mai târzior, unii merg de-a bușilea o perioadă (ca și fratele meu), alții nu... Unii vorbesc mai devreme, alții mai târziu; unii mai peltic, alții mai corect; unii rămân rârâiți, alții nu sunt deloc rârâiți. Și tot așa...

E ceva minunat la primii pași ai unui cocuț!Teo
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article