Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Serbarea de Craciun - 2008

Serbarea de Crăciun - 2008


Hei, azi am avut Serbarea de Crăciun: cu poezii de iarnă și colinde, bineînțeles. Moșul trecuse pe acolo dinainte, lăsând la brad cadourile (Veți vedea, era un brad mai... ciudat, albastru). Am avut unele emoții, mai ales că am fost primul...

Părinții ne priveau din sala de festivități a școlii noastre și erau atât de mulți, adunați, și cu bunici, cu frați și surori; mulți părinți făceau poze și filmau, așa încât, fiind priviți din toate părțile, ne-am mai încurcat la text.

Dar nu contează, până la urmă a fost foarte frumos, chiar și distractiv, că în sală mai era câte un copil mic care făcea gălăgie... Iar la sfârșit, ne-am putut lua cadourile de sub brad. Uraaa! Nu știam ce voi primi, de unde să știu? De mai mult timp îmi doream un joc mai complex (de fapt, 50 de jocuri într-unul singur, cu pioni, zaruri) - și l-am primit. Ei, mai multe au fost acolo - dar nu vă spun, că vă fac invidioși!

Sunt sigur că și la voi a fost sau va fi foarte frumos, la serbările de la clasele și de la școlile voastre! (Fratele meu, Nic, când a văzut cum am recitat la microfon, a fost atât de încântat, încât și-a depășit frica de a sta pe o scenă și a promis că la serbările lui viitoare nu va mai fi rușinos!)

Iată și câteva poze de la serbare. Ca să vă faceți o idee.
Teo
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article

andi 17/12/2008 16:22

buna!sunt andi....iti era dor de mine?
sa cred ca deja esti in vacanta?pt ca eu am maine serbarea si gata...vacantaaa..vinee...
din cate ai povestit se pare ca a fost foarte frumos,am vazut de fapt si din poze.
bradul e super!!!!!ca doar culoarea mea preferata este......ai ghicit!!!...albastru
sa nu crezi ca astept serbarea doar pt ca va aduce vacanta ci si pt ca anul acesta e una mai speciala,e prima mea serbare in costum national.
pe curand!

Teo 18/12/2008 13:14


Mult succes! Sunt convins ca si serbarea ta va fi super! Sa-mi povestesti!