Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Scrisoare catre Mos Craciun - 3

Când dar din dar se face Rai!


Deși pare o scrisoare adresată mie, dacă o citiți, veți vedea că este, de fapt, pentru Moș Crăciun!Scrisoare către Moș Crăciun

Bună,Teo!

Îți scriu pe adresa site-ului pt că o fac și în numele colegilor mei de clasă.
Zilele trecute doamna noastră învățătoare, Mirea Emilia, ne-a spus să aducem la școală orice lucru care ar putea ajuta alți copii, care ar putea avea nevoie de lucrurile care nouă nu ne mai trebuiesc. Așa că s-au adunat nu doar dulciuri și jucării, ci și îmbrăcăminte sau încălțăminte care nouă ne-au ramas mici, dar care sunt înca bune de purtat.

Așa că și noi ne-am simțit mici ajutoare - dar foarte importante - ale Moșului. Îți poți închipui surpriza dar și bucuria copiilor care le-au primit.
Normal că am fost ajutați și de părinți și s-au adunat mai multe lucruri decât programasem noi, dar ele au ajuns la o casa de copii, vecină cu școala noastră.

Știu că mai sunt multe doamne învățătoare dar și alți copii sau părinți care fac acest lucru, cu toate astea am vrut să pui această scrisoare a noastră iar ea să ajungă la Moș Crăciun, pentru ca și alți copii nevoiași să primească ceea ce-și doresc de la Moș Crăciun.

Să-i spui Moșului că noi, copiii de clasa a doua, am mai crescut și nu mai avem nevoie de așa multe jucării, care sunt și scumpe, ca în anii trecuți. Acum am mai crescut și Moșul știe!
          
Te salut și în numele colegilor mei de clasă.


Andy & colegii de clasă
Constanța


Teo: Promit că Moș Crăciun va lua legătura cu noi și îți va răspunde în curând! (tot prin mail, așa cum ai procedat și tu!) Eu sunt impresionat de ceea ce ați făcut și de gândurile voastre frumoase, deci... cred că și Moșul va fi încântat! Noi încă nu am avut ocazia să facem așa un gest frumos... Dumnezeu să vă înmulțească bucuria și mărinimia!

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article