Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Prajitura de post cu mere, gem si nuci

- De la bunica Eugenia -

Prăjitură de post cu mere, gem și nuci

 



 

 

Se amestecă: un pahar borş, jumătate de pahar de ulei, patru mere mari curăţate de coajă şi rase, 2 linguriţe bicarbonat stins în borş, jumătate borcan gem (preferabil de caise, căpşuni, dar de orice fruct se poate), arome, o cană de zahăr, 3 căni de făină, cacao, nuci tăiate (se poate şi fistic, migdale, nucă de cocos). Se toarnă compoziţia în tava unsă şi tapetată cu făină şi se dă la cuptor, la foc potrivit, circa 40 min.

Când e gata, se poate glazura (cu un sirop de apă, zahăr, cacao, rom) sau nu. Se pudrează cu zahăr. Se taie pătrate sau romburi.


Spre pagina cu rețete, click aici .

Spre povești cu rețete,
click aici.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article