Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Eurovision (cum imi imaginez)

Eurovision (cum îmi imaginez)


Pentru că în fiecare an mă uit la Eurovisionul românesc și mai apoi, la finala finalelor..., m-am gândit ca și din piesele mele de construcții să-mi imaginez cum ar putea arăta locul unde se va desfășura acesta, la Moscova. Evident, nu seamănă cu ce va fi. Dar mi-a făcut plăcere să mă joc.


Cât despre piesele din concurs, mărturisesc că nu-mi plac toate, iar acelea în care se zbiară sau se pun lentile de contact ciudate - chiar mă întreb de ce nu s-a pus bulină la emisiune, ca să nu se uite copiii sub 12 ani... - m-au speriat puțin. Chiar nu mai știe lumea să cânte? Sau nu lumea, în general, ci aceia talentați cărora le spunem vedete... În fine, mă uit pentru spectacol.
Anul acesta mi s-a părut ciudată și modalitatea de prezentare a show-ului, ca pentru un meci de fotbal. Haios, dar neserios. Am remarcat că drăguța cântăreață de la Blaxy Girls era tristă. Cred că de aia și era, se făceau prea multe miștouri și nu era cazul. Și totuși, se mai înscriu cântăreți, mai are câte cineva încredere în Eurovision. Am crezut că piesa lui Marius Moga va fi mai interesantă. În fine, cine sunt eu ca să-mi dau cu părerea? Mă întreb de ce mă mai uit..., dacă am atâtea de comentat. Probabil, pentru că totuși se cântă live și pentru ca să am ce comenta.
Succes concurenților și mai ales, celui care va câștiga și va reprezenta România la Moscova!


Blaxy Girls - Dear Mama


Teo
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article

andy.tedy 29/01/2009 17:48

oooo,sa vezi ce comentarii am avut si eu de facut!!!!hidos dl cu lentilele de dracusor,scuzati-ma oameni mari!!!
imi place mult Blaxy Girls,melodia din concurs e chiar foarte frumoasa,nu le sustin doar ca-s de pe aici...
oricum le urez si eu succes concurentilor
te salut!

Teo 29/01/2009 19:51


Salut si numai bine, cu sanatate!