Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Vacanta non-stop

Vacanta non-stop

pur si simplu

Piept de pui cu legume (reţetă bulgărească)

- De la Petronela -

Piept de pui cu legume (reţetă bulgărească) 

 

 

Se căleşte pieptul de pui foarte puţin, în puţin ulei, separat, tăiat bucăţele. Legumele (ardei gras roşu, ciuperci, dovlecel, morcov, ceapă) se taie fâşii apoi se pun peste pieptul de pui şi se fierb înăbuşit, la foc foarte mic. Spre sfârşit se adaugă şi suc de roşii, condimente. Se serveşte fierbinte cu smântână. (Cantităţile de carne şi legume pot fi dozate după gust şi după numărul de invitaţi pe care îi aveţi la masă).
Este o mâncare consistentă şi gustoasă.

 



Spre pagina cu rețete, click aici .

Spre povești cu rețete,
click aici.

 

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article