Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Vacanta non-stop

Vacanta non-stop

pur si simplu

Mere coapte cu stafide


Mere coapte cu stafide

 




Un desert potrivit pentru serile mai reci de toamnă..., merele coapte se pregătesc foarte uşor: curăţaţi fructele de sâmburi, scobind interiorul cu grijă, fără a găuri merele de tot (de pe o parte pe cealaltă). Aranjaţi-le într-o tavă neunsă, iar în interiorul lor, în partea scobită, introduceţi stafide, încât să rămână puţin spaţiu, pentru zahăr tos. Puneţi şi zahăr peste stafide şi... daţi la cuptor, pentru circa jumătate de oră, la foc potrivit.
A se consuma, de preferinţă, îndată după răcire sau călduţe.
Gustul depinde în mare măsură de tipul de mere pe care îl folosiţi.

Poftă bună!

null

Spre pagina cu rețete, click aici .

Spre povești cu rețete,
click aici.

 

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article