Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vacanta non-stop

pur si simplu

Ciuperci umplute (de dulce sau de post)

- De la Petronela -

Ciuperci umplute (de dulce sau de post)

 

Ciupercile se spală, se rup picioruşele şi se aşează într-o tavă dreptunghiulară. Picioruşele tocate mărunt se călesc împreună cu ceapă, mărar, usturoi, sare, apoi se umple fiecare pălărie de ciupercă. Se dă la cuptor cca 20 min. Când se scoate, se presară cu verdeaţă şi, după gust, puţină zeamă de lămâie. (Dacă nu le faceţi de post, în umplutură, când căliţi, adăugaţi un ou).

Poftă bună!

 

Spre pagina cu rețete, click aici .

Spre povești cu rețete,
click aici.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article